Μολότοφ τα ξημερώματα στο Πολυτεχνείο

Μολότοφ τα ξημερώματα στο Πολυτεχνείο

Απανωτές επιθέσεις δέχτηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα από κουκουλοφόρους με βόμβες μολότοφ-Έκλεισε για περίπου μία ώρα και η Πατησίων

Άρχισαν να δείχνουν τις προθέσεις τους οι κουκουλοφόροι για τους εορτασμούς της επετείου του Πολυτεχνείου αφού από τις 5 το πρωί έως και μισή ώρα μετά τις έξι, πραγματοποίησαν διαδοχικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος των διμοιριών των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Μάλιστα, λόγω των επιθέσεων χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων για τουλάχιστον μία ώρα, ενώ από τα επεισόδια δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί και ούτε έγιναν προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται πως χθες τα ξημερώματα συνελήφθη ένας νεαρός Γάλλος γιατί μαζί με συνεργό του που κατάφερε και διέφυγε, προκάλεσε φθορές σε κάμερες του Υπουργείου Πολιτισμού.

Στο μεταξύ, λόγω της 44ης επετείου του Πολυτεχνείου, η αστυνομία λαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα οποία κρίνονται ακόμη πιο αυστηρά από τα αντίστοιχα περυσινά. ‘Ηδη, επίσης, έχουν τεθεί από σήμερα σε εφαρμογή έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα