Μπακογιάννης: 'Προφανώς ο κ. Γαβρόγλου κάνει πλάκα'

Μνημόσυνο για την συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Μνημόσυνο για την συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Έντονες αντιδράσεις απ' τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας σχετικά με τις προωθούμενες αλλαγές και συνενώσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ

Σκληρή γλώσσα από τον Περιφερειάρχη Στερεάς, Κώστα Μπακογιάννη για τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και τα σχέδια αλλαγών στα Ανώτατα Ιδρύματα της Στερεάς Ελλάδας, κάνοντας λόγο για υποβάθμιση.

«Ο κ. Γαβρόγλου θεωρεί ότι απευθύνεται σε ανθρώπους κατώτερους... δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...», δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης εμφανώς ενοχλημένος από τα σενάρια που δεν προκρίνουν Πανεπιστήμιο Στερεάς και απαξιώνουν το ΤΕΙ Στερεάς.

«Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ότι τούτη εδώ η περιφέρεια έχει και θέση και φωνή» σημείωσε, ενώ αναφορικά με τα σχέδια δημιουργίας τέταρτης Νομικής Σχολής σχολίασε πως η χώρα δεν χρειάζεται άλλους δικηγόρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στη Βουλή στο τέλος της εβδομάδας το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ADVERTISING

SHARE: