Μπέος σε δημοσιογράφο: 'Για πρωινό σε έχω. Είσαι σκουλήκι και σκουπίδι της δημοσιογραφίας'

Μπέος σε δημοσιογράφο: 'Για πρωινό σε έχω. Είσαι σκουλήκι και σκουπίδι της δημοσιογραφίας'

Ο παυθέντας Δήμαρχος Βόλου βρέθηκε σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, επιτέθηκε στον συντονιστή της συζήτησης και τελικά σηκώθηκε κι έφυγε (vid)

Καλεσμένος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Astra βρέθηκε ο, σε αργία, Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος όπου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου. Όταν ο δημοσιογράφος του αποκάλυψε πως του θέτει ερωτήματα παλαιμάχων και φίλων της ομάδας, τότε ο κ. Μπέος άστραψε και βρόντηξε. "Του δημοσιογράφου δεν του δίνουν ερωτήσεις" σημείωσε και η συνέχεια ήταν όσο επεισοδιακή μπορείτε να φανταστείτε με τον πρώην παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε "τρελά κέφια".

"Μη βαράς το χέρι σε μένα. Από εσένα δεν δέχομαι ερώτημα. Ομολόγησες ότι τα ερωτήματα τα έδωσαν αυτοί" σημείωσε στη συνέχεια και συμπλήρωσε πως "σε εκπομπή καραγκιοζιλίκι δεν κάθομαι". Παράλληλα έκανε και μια αναφορά σπόντα λέγοντας "τέτοια εκπομπή να κάνεις με τον Κούγια".

Στη συνέχεια ο κ. Μπέος θέλησε να αποχωρήσει, όταν ο δημοσιογράφος του ανέφερε πως "στα δύσκολα δεν κάθεται" να συζητήσει, για να λάβει την απάντηση: "Ποια δύσκολα, για πρωινό σε έχω". Οι σκηνές απείρου κάλλους συνεχίστηκαν για αρκετά λεπτά ακόμη με τον Αχιλλέα Μπέο να χαρακτηρίζει το δημοσιογράφο "σκουλήκι" και "σκουπίδι της δημοσιογραφίας".

ADVERTISING

SHARE: