Μπέος 'ξηλώνει' πάρκο και λέει: Οι αντίπαλοι μου είναι ανύπαρκτοι, δεν τους βλέπω

Μπέος 'ξηλώνει' πάρκο και λέει: Οι αντίπαλοι μου είναι ανύπαρκτοι, δεν τους βλέπω

"Εμείς είμαστε δημοτική αρχή και κάνουμε ό,τι αποφασίζουμε και θα κριθούμε" δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος για τις καταστροφές για τις οποίες κατηγορείται στο Πανθεσσαλικό

Δηλώσεις σχετικά με τις εργασίες διαμόρφωσης του χώρου πλησίον του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τις ανάγκες της τοπικής παραδοσιακής εμποροπανήγυρης, έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο Αχιλλέας Μπέος δέχθηκε ομαδικά πυρά από την αντιπολίτευση της πόλης για το ξήλωμα δέντρων και φωτιστικών σωμάτων από την περιοχή του Πανθεσσαλικού.

Στη συνέντευξη του εξαπέλυσε σφοδρά πυρά εναντίον της αντιπολίτευσης και είπε ότι μοναδικός της στόχος είναι να προκαλεί προβλήματα στη δημοτική αρχή και να μην την αφήνει να δημιουργήσει.

Αποκάλεσε μάλιστα τους πολιτικούς του αντιπάλους "κομματόσκυλα", "απατεώνες" και "ανύπαρκτους".

Μεταξύ άλλων είπε:

"Δεν τους βλέπουμε, είναι τόσο λίγοι και λυπάμαι τους πολίτες του Βόλου. Δεν τους βλέπω. Τον κ. Τσαμπάση δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του. Θα έρθει και ένας γύφτος να κάνει δήλωση και οι δημοσιογράφοι την υιοθετείται. Θα κριθούμε από τον κόσμο, μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε. Αφήστε μας να δουλέψουμε. Πήραμε απόφαση, θα ρωτήσουμε τους ανύπαρκτους; Πήραμε αποφάσεις, μπορεί κάποιες να είναι λάθος, αλλά θα κριθούμε. Δηλαδή το ΟΑΚΑ που το έδωσαν στη Μαντόνα έγινε κέντρο διασκέδασης; Κάναμε ένα μοντέλο συντριβάνι, όπως είναι το μοντέλο στην πασαρέλα και χαζεύεις".

Βίντεο: volosnow.gr

ADVERTISING

SHARE: