Μπλακ άουτ σε Φολέγανδρο και Σίκινο

ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ  ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ.
ΦΩΤΟΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ. ΦΩΤΟΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ η βλάβη είναι πιθανό να μην αποκατασταθεί σήμερα

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει από τις 12 το μεσημέρι η Φολέγανδρος και η Σίκινος, λόγω βλάβης στην υποβρύχια διασύνδεση από την Ίο προς τη Σίκινο.

Όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ ζητήθηκε από τη ΔΕΗ η μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών στα δύο νησιά, προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση όσο το δυνατόν συντομότερα και πρόσθεσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να αποκαταστασθεί η ηλεκτροδότηση εντός της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ έχει ως εξής:

«O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, περί τις 12.00 το μεσημέρι, σημειώθηκε γενική διακοπή ρεύματος στα νησιά της Φολεγάνδρου και της Σικίνου, λόγω βλάβης στην υποβρύχια διασύνδεση από την Ίο προς τη Σίκινο.

Μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης στην υποβρύχια διασύνδεση, ζητήθηκε από τη ΔΕΗ Α.Ε. -η οποία και ανταποκρίθηκε άμεσα- η μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών στα δύο νησιά, προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και ζητά την κατανόησή τους, υπογραμμίζοντας ότι μαζί με τη ΔΕΗ καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση εντός της αυριανής ημέρας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΗ

ADVERTISING

SHARE: