Μυστήριο με τη γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Εξανεμίζονται οι ελπίδες ανεύρεσης της γυναίκας που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Τέτοια πτώση είναι δύσκολο να έχει ευτυχή κατάληξη σημειώνει το λιμενικό

Για τρίτη μέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που φαίνεται να έπεσε από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Τα τοπικά ΜΜΕ σημειώνουν πως πιθανότατα αυτές, να συνεχιστούν για μια ακόμη ημέρα την Τρίτη, καθώς, όσο περνούν οι ώρες, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες ευτυχούς κατάληξης.

Οι έρευνες εκτείνονται από τη θαλάσσια περιοχή της Ναυπάκτου, ως τους πρόποδες της Μακύνειας και την παραλία "Καλαμάκι", χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει εντοπιστεί κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην 31χρονη, που μάλλον κατάγεται από τη Ναύπακτο.

Ο κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Κυριακουλόπουλος, επιβεβαίωσε τα όσα γνωρίζαμε ως σήμερα, ότι δηλαδή ένα αυτοκίνητο σταμάτησε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μεταξύ πρώτου και δεύτερου πυλώνα. Μια γυναίκα φαίνεται από τις κάμερες να κατεβαίνει και να πλησιάζει την κουπαστή της γέφυρας. Εκεί, όπως σημειώνει ο επικεφαλής του λιμενικού Πατρών "υπάρχει τυφλό σημείο" και δεν φαίνεται πτώση της γυναίκας στη θάλασσα.

Από την πρώτη στιγμή έχουν κινητοποιηθεί πλώτα και επίγεια μέσα, τόσο από την Πάτρα, όσο και από το Αίγιο, το Ρίο, τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι. Επιπλέον, ο κ. Κυριακουλόπουλος επισημαίνει τη συνδρομή των ferrie boats που εκτελούν το δρομολόγιο Αντίρριο - Ρίο, αλλά και άλλων διερχόμενων πλοίων στην αναζήτηση. Στις έρευνες συνδράμει επίσης και ο Ερυθρός Σταυρός, ενώ τοπικά ΜΜΕ είχαν επισημάνει και τη χρήση Drone στις έρευνες.

Ο κ. Κυριακουλόπουλος παραμένει αισιόδοξος και αναφέρει πως ελπίζει σε μια ευτυχή κατάληξη αν και όπως σημειώνει "η πρακτική έχει δείξει ότι τέτοιου είδους πτώση συνήθως είναι θανατηφόρα". Η πτώση από τέτοιο ύψος στο παγωμένο νερό, αλλά και τα ισχυρά ρεύματα κάνουν τις ελπίδες ανεύρεσής της γυναίκας να λιγοστεύουν.

Τέλος, έπειτα από τρεις ημέρες αναζήτησης, το λιμενικό εκτιμά πως αν η γυναίκα έχει όντως πέσει στη θάλασσα, οι ελπίδες ανεύρεσής της είναι δυστυχώς πολύ λιγότερες. Δείτε εικόνες του Nafpaktianews από τις σημερινές έρευνες:

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ NAFPAKTIANEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γυναίκα έπεσε στο κενό από την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Από τη Ναύπακτο η γυναίκα που πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Τι έδειξε κάμερα ασφαλείας για τη γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

ADVERTISING

SHARE: