Μυστήριο στην Κρήτη: Άγνωστος στέλνει γουρουνοκεφαλές σε φίλους του Λεμπιδάκη

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας κοντά στην περιοχή του στρατοπέδου Καποτά στο Μενίδι,με την συμμετοχή ΜΑΤ,ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ,Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας κοντά στην περιοχή του στρατοπέδου Καποτά στο Μενίδι,με την συμμετοχή ΜΑΤ,ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ,Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Και δεύτερη αποστολή γουρουνοκεφαλής πραγματοποίησαν άγνωστοι στην Κρήτη

Και δεύτερος επιχειρηματίας στην Κρήτη έλαβε από αγνώστους μία γουρουνοκεφαλή μετά από εκείνη που είχε σταλεί στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί στις έρευνές τους, αρχικά, συνυπολόγιζαν το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας που έλαβε την πρώτη γουρουνοκεφαλή διατηρεί φιλική σχέση με το Μ. Λεμπιδάκη, με την δεύτερη αποστολή-η οποία αν και εστάλη την ίδια περίοδο δεν δημοσιοποιήθηκε- να βάζει κι άλλα στοιχεία στο "κάδρο".

Το δεύτερο δέμα, εστάλη στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Επιπλοξυλουργών και το υλικό από κάμερες επιχειρήσεων τις περιοχές έχει δώσει στις αρχές πολύτιμα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα των δραστών, οι οποίες φαίνεται να απομακρύνονται από το σενάριο συσχέτισης της υπόθεσης με εκείνη του Λεμπιδάκη.

Πηγή:cretalive

ADVERTISING

SHARE: