Μυτιλήνη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε συμπλοκή μεταναστών

ΑΘΗΝΑ-απεργια των γιατρών του ΙΚΑ και των νοσοκομειακών γιατρών με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-απεργια των γιατρών του ΙΚΑ και των νοσοκομειακών γιατρών με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

H συμπλοκή σημειώθηκε σε σπίτι που διέμεναν στο χωριό Πάμφιλα της Λέσβου

Στο πόδι βρίσκεται η τοπική κοινωνία στα Πάμφιλα Λέσβου, λίγο έξω από την Μόρια, εξαιτίας άγριας και αιματηρής συμπλοκής με μαχαίρια, μεταξύ Αφγανών που σημειώθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα και για οικονομικές διαφορές μεταξύ τους, συνεπλάκησαν στον δρόμο 10-15 Αφγανοί που μένουν σε σπίτι στο συγκεκριμένο χωριό και βγήκαν τα μαχαίρια. Από τις άγριες συμπλοκές έπεσε νεκρός ένας 28χρονος Αφγανός και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις, όλοι τους με τραύματα από μαχαίρια, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού.

Από την Αστυνομία προσήχθησαν τουλάχιστον έξι άτομα που εξετάζονται ως ύποπτοι για συμμετοχή στο αιματηρό επεισόδιο, ενώ ανάστατοι είναι οι κάτοικοι από το νέο περιστατικό βίας στην περιοχή τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες

ADVERTISING

SHARE: