Ν. Δεληγεώργης: Σοβαρό ποσό στην Αστυνομία αν βρει τα χρήματα

Ν. Δεληγεώργης: Σοβαρό ποσό στην Αστυνομία αν βρει τα χρήματα

Όπως αναφέρει σε επιστολή του που ανάρτησε στο Facebook o αδερφός του θύματος της κλοπής στο Βόλο προτίθεται να δωρίσει στην Αστυνομία ένα σοβαρό χρηματικό ποσό εφόσον οι έρευνες αποδώσουν καρπούς

Την πρόθεσή του να δωρίσει σημαντικό ποσό στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, αν βρει το χρηματικό ποσό που έκλεψαν άγνωστοι από το διαμέρισμα και το δωμάτιο του αδελφού του, γνωστοποιεί ο Νικόλας Δεληγεώργης. Στον λογαριασμό του στο FB ανάρτησε επιστολή του Κοινωφελούς Ιδρύματος Δεληγεώργη, που υπογράφει ως πρόεδρος, προς τον αστυνομικό διευθυντή, στην οποί αναφέρει ότι προτίθεται να δωρίσει στην Αστυνομία ένα σοβαρό χρηματικό ποσό «εφόσον εξευρεθεί το κλαπέν χρηματικό ποσό».

Ν. Δεληγεώργης: Σοβαρό ποσό στην Αστυνομία αν βρει τα χρήματα

Σημειώνεται ότι άγνωστοι διαρρήκτες μπήκαν τα ξημερώματα ου περασμένου Σαββάτου στο διαμέρισμα που μένουν ο Νικόλαος Δεληγεώργης και ο αδελφός του Γεώργιος και έκλεψαν χρηματικό ποσό 1,3 εκ. Ευρώ και 900 χρυσές λίρες, κατά τη δήλωση του παθόντα, Χθες ο Νικ. Δεληγεώργης ανασκεύασε με δηλώσεις του το ποσό, λέγοντας ότι από το δωμάτιο του αδελφού του οι δράστες έκλεψαν μόλις 50.000 Ευρώ.

Πηγή: magnesianews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανατροπή στην κλοπή-μαμούθ του Βόλου: Τα 1,3 εκ. ευρώ έγιναν 50.000

Βόλος: Στο σκοτάδι οι έρευνες για τη 'χρυσή' διάρρηξη με λεία 1,3 εκ. ευρώ και 900 χρυσές λίρες

Κλοπή-μαμούθ στο Βόλο: 'Σήκωσαν' 1,3 εκ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες

ADVERTISING

SHARE: