Ν. Σμύρνη: Προσαγωγή ύποπτης για το νεκρό βρέφος

Ν. Σμύρνη: Προσαγωγή ύποπτης για το νεκρό βρέφος
Νεκρό βρέθηκε νεογέννητο βρέφος Eurokinissi

Πρόκειται για Ελληνίδα που αυτή την στιγμή εξετάζεται, ήταν κάτοικος στη γειτονιά όπου βρέθηκε νεκρό το μωρό-Έχει ζητηθεί από τους αστυνομικούς και παρουσία ψυχολόγου

Προσήχθη ως ύποπτη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής μία γυναίκα, Ελληνίδα από την γειτονιά της Νέας Σμύρνης η οποία ανακρίνεται ως η μάνα του παιδιού που απέρριψε το νεογνό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας το απόγευμα του Σαββάτου επί της οδού Πριγκιποννήσων 5, στη Νέα Σμύρνη.

Από τους αστυνομικούς έχει ζητηθεί και παρουσία ψυχολόγου για την ανάκριση και θεωρείται θέμα χρόνου ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος της και η απόδοση κατηγοριών.

Το νεογέννητο αγοράκι έπεσε θύμα εγκατάλειψης και της ασιτίας. Αυτή είναι η πιο λογική εκτίμηση αφού τα ακριβή αίτια θανάτου του νεογνού είναι απροσδιόριστα όπως κατέληξαν στην από κοινού νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Γιώργος Ντιλέρνια και Σουλτάνα Μαριανού, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το αγοράκι όπως έδειξαν και οι ακτινογραφίες δεν έφερε το παραμικρό κάταγμα ή κάκωση στο σώμα και έτσι για να γίνουν σοφότεροι οι ιατροδικαστές, θα προχωρήσουν και σε ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Αυτό που ανατριχιάζει είναι ότι γεννήθηκε ζωντανό και πάνω από 3,5 κιλά, ήταν ολοκληρωμένη κύηση 9 μηνών και πέθανε ελάχιστες ώρες μετά την γέννησή του, δηλαδή από 12 έως 20 ώρες πριν βρεθεί στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, πιθανόν δηλαδή έμεινε όλη τη νύχτα έτσι μέχρι να καταλήξει.

Το νεκρό νεογέννητο εντοπίστηκε το απόγευμα το Σαββάτου αρχικά από μία ένοικο της πολυκατοικίας μέσα σε μία νάιλον ροζ σακούλα, τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο του και πάνω σε ένα δίχτυ που χρησιμοποιείται ως στέγαστρο στον ακάλυπτο και έτσι ειδοποιήθηκαν οι Αρχές. Δηλαδή, καθώς περνούσε η συγκεκριμένη γυναίκα κάτω από το στέγαστρο είδε την σακούλα από πάνω και αυτό της τράβηξε την προσοχή για να δει τι ήταν.

Υπενθυμίζεται ότι έκτοτε αξιωματικοί της Ασφάλειας εξέτασαν τους κατοίκους ολόκληρου του οικοδομικού τετραγώνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα