Νέα εγχείρηση για την γυναίκα που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

Νέα εγχείρηση για την γυναίκα που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια
Επεισόδια στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου στην Θεσσαλονίκη. Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017. (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) eurokinissi

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό παραμένει η 55χρονη νομικός που τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πίσω από το Πολυτεχνείο

Σε νέα εγχείρηση καθαρισμού του τραύματός της θα υποβληθεί αργότερα σήμερα η γυναίκα που χτυπήθηκε στο αριστερό γόνατο από ναυτική φωτοβολίδα.

 Κατά τις 6ωρες εγχειρήσεις (ορθοπεδική και αγγειοχειρουργική) στις οποίες υπεβλήθη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, αποκαταστάθηκε η αρτηρία που έχει υποστεί βλάβη με μόσχευμα, ενώ αυτή την ώρα παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού με τους γιατρούς να θεωρούν το επόμενο 48ωρο ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας της. 

Η 55χρονη έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο γόνατο και βλάβη στα αγγεία, ενώ οι γιατροί ερευνούν τι έχει συμβεί με τους πνεύμονες και το αναπνευστικό της, καθώς έχει εισπνεύσει φώσφορο που εμπεριείχε η ναυτική φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από ομάδα νεαρών μέσω αυτοσχέδιου πυροσωλήνα. Μάλιστα, η φωτοβολίδα συνέχισε να φλέγεται για περίπου ένα λεπτό ενώ είχε καρφωθεί στο γόνατο της νομικού, μέχρι που εξαντλήθηκε η πυροτεχνική της ύλη.

Κείμενο συμπαράστασης

Σε κείμενό τους που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνεργάτες και συνάδελφοι της 55χρονης γνωστοποιούν τη συμπαράστασή τους σε αυτή τις δύσκολες ώρες που περνά και εφιστούν την προσοχή για σχόλια και δημοσιεύματα που στοχεύουν σε παραπληροφόρηση. Ευχαριστούν τέλος το προσωπικό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα