Νέα επίθεση και φθορά ακυρωτικών μηχανημάτων σε αστικό λεωφορείο

Σύστημα τηλεματικής σε λεωφορείο στην Αθήνα. Το σύστημα της τηλεματικής που βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο διέλευσης των οχημάτων από τις οθόνες που είναι τοποθετημένες στις στάσεις και στα λεωφορεία. Το σύστημα της τηλεματικής περιλαμβάνει εγκατάσταση εξοπλισμού σε 1.750 λεωφορεία και 250 τρόλεϊ, εγκατάσταση 1.000 "έξυπνων στάσεων" για την παρακολούθηση του συγκοινωνιακού έργου σε πραγματικό χρόνο και την πληροφόρηση του επιβατικού κοινού για την εκτέλεση των δρομολογίων, Κέντρο Διαχείρισης Συστήματος, Κέντρα Εποπτείας Οχημάτων και Κέντρο Εποπτείας Συγκοινωνιών Αθηνών.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Σύστημα τηλεματικής σε λεωφορείο στην Αθήνα. Το σύστημα της τηλεματικής που βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο διέλευσης των οχημάτων από τις οθόνες που είναι τοποθετημένες στις στάσεις και στα λεωφορεία. Το σύστημα της τηλεματικής περιλαμβάνει εγκατάσταση εξοπλισμού σε 1.750 λεωφορεία και 250 τρόλεϊ, εγκατάσταση 1.000 "έξυπνων στάσεων" για την παρακολούθηση του συγκοινωνιακού έργου σε πραγματικό χρόνο και την πληροφόρηση του επιβατικού κοινού για την εκτέλεση των δρομολογίων, Κέντρο Διαχείρισης Συστήματος, Κέντρα Εποπτείας Οχημάτων και Κέντρο Εποπτείας Συγκοινωνιών Αθηνών. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Άγνωστοι κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα σε λεωφορείο της γραμμής Γλυφάδα–Βάρη

Ασταμάτητοι αποδεικνύονται οι νεαροί αντιεξουσιαστές που εδώ και μήνες, καθημερινά διαλύουν τα ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προκαλώντας φθορές με τεράστιο συνολικό κόστος, το οποίο βεβαίως στο τέλος, οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν.

Όσα μέτρα και αν δοκίμασε να πάρει η Αστυνομία με μυστικούς αστυνομικούς σε στάσεις και λεωφορεία, δεν κατάφερε το παραμικρό, με αποτέλεσμα οι επιθέσεις αυτές να είναι καθημερινές και να κλιμακώνονται.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στο λεωφορείο της γραμμής 117 που εκτελούσε το δρομολόγιο Γλυφάδα-Βάρη.

Δύο νεαροί που είχαν επιβιβαστεί σαν επιβάτες, λίγο πριν το τέρμα του δρομολογίου στην Βάρη, ακινητοποίησαν τον οδηγό υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και στη συνέχεια διέλυσαν δυο ακυρωτικά μηχανήματα και τις οθόνες τους.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μοναστηράκι: Άγνωστοι κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα στον Ηλεκτρικό

Νέες φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων σε δύο λεωφορεία

Άγνωστοι κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα στον σταθμό 'Ειρήνη'

Νέες φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα δύο λεωφορείων

Νεαροί εισέβαλαν σε λεωφορεία και έσπασαν τα ακυρωτικά μηχανήματα

Νέοι βανδαλισμοί σε ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων στον ΗΣΑΠ Ν. Φαλήρου

Εισέβαλαν σε λεωφορείο και έσπασαν τα ακυρωτικά μηχανήματα

ADVERTISING

SHARE: