Νέα προσφυγή εργαζομένων του ΔΟΛ στη Δικαιοσύνη

Νέα προσφυγή εργαζομένων του ΔΟΛ στη Δικαιοσύνη
Εξωτερική άποψη του κτηρίου του Δημοιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ)την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Ζητούν να παραμείνει ανοιχτός τραπεζικός λογαριασμός που θα δώσει οικονομική ανάσα

Την ανάκληση της προσωρινής διαταγής με την οποία κρίθηκε να μην παραμείνει ανοιχτός τραπεζικός λογαριασμός για την εξασφάλιση χαρτιού και της καταβολής μέρους των δεδουλευμένων, ζητούν με αίτησή τους στη Δικαιοσύνη οι εργαζόμενοι του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Ο ΔΟΛ μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων του κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση μεταρρύθμισης, κάνοντας χρήση ενδίκου μέσου που ο νόμος παρέχει. Η αίτηση προσδιορίστηκε να συζητηθεί αύριο Παρασκευή και στόχο έχει την ανατροπή της προσωρινής διαταγής με την οποία ο πρόεδρος υπηρεσίας δεν επέτρεψε να παραμείνει ανοιχτός ένας συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός που θα δώσει οικονομική ανάσα σε εργαζόμενους και εφημερίδες.

Πλέον αιτούνται ξανά να επιτραπεί να μείνει ενεργός ο τραπεζικός λογαριασμός όπου κατατίθενται χρήματα από την κυκλοφορία των εντύπων του ΔΟΛ, προκειμένου να συνεχίσει η λειτουργία του ΔΟΛ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα