Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί από τις 2 Ιανουαρίου

Ο 89χρονος εντοπίστηκε νεκρός και σε προχωρημένη αποσύνθεση, σε χωράφι, απέναντι από το Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” στην Θεσσαλονίκη

Νεκρός και σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι από περαστικό και σε χωράφι απέναντι από το Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, ο 89χρονος Χρήστος Καραβραμίδης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 2 Ιανουαρίου από το σπίτι του στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Την δήλωση εξαφάνισής του είχε κάνει ο γιος του την επόμενη ημέρα, ο οποίος κλήθηκε σήμερα για το δύσκολο έργο της αναγνώρισης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών και του ιατροδικαστή που μετέβησαν στο σημείο, δεν προκύπτουν εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας και έτσι εικάζεται πως ο ηλικιωμένος έχασε την ζωή του από παθολογικά αίτια, αν και περισσότερο φως στα αίτια θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Εικάζεται, επειδή βρέθηκε σε σχετικά κοντινή απόσταση από το σημείο που αρχικά εξαφανίστηκε, πως κατά τον περίπατό του, ενδεχομένως και από το έντονο κρύο να αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, να αποπειράθηκε να φτάσει μέχρι το νοσοκομείο, όμως να μην πρόλαβε και να έχασε τελικά την ζωή του.

(Φωτό: Thestival)

ADVERTISING

SHARE: