Νεκρός ο 34χρονος Σωκράτης Σ. Κόκκαλης

Νεκρός  ο 34χρονος Σωκράτης Σ. Κόκκαλης

Πέθανε ο Β' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γιος του πρώην προέδρου της ομάδας, Σωκράτη Κόκκαλη. Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε ηλικία 34 ετών πέθανε ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης. Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Οχάιο.

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1984. Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Οικονομικά  στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και από νωρίς ασχολήθηκε ενεργά με τις επιχειρήσεις του Ομίλου του πατέρα του ενώ  έδειξε τη μεγάλη αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Διατηρούσε τα τελευταία χρόνια τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και είχε μόλις ηγηθεί  της ολοκληρωσης μιας εκτενούς αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου των προΐοντων της εταιρίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με θέματα κατασκευών και real estate.

Το τελευταίο διάστημα είχε μετακινηθεί στις ΗΠΑ για να συμμετέχει στο μεγάλο πρότζεκτ του αθλητικού στοιχήματος που μόλις ξεκινά εκεί. Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων είχε βρεθεί σε μια σημαντική συνάντηση των ρυθμιστικών αρχών στο Κλίβελαντ, όπου και άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή.

Αγαπούσε ιδιαίτερα την τεχνολογία και το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός και ήταν πολύ αγαπητός στους κύκλους του Ομίλου ΙΝΤΡΑΛΟΤ/ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα