Νέο σφοδρό χτύπημα της κακοκαιρίας στην Αττική-Κλήσεις για αντλήσεις στο Κερατσίνι

Νέο σφοδρό χτύπημα της κακοκαιρίας στην Αττική-Κλήσεις για αντλήσεις στο Κερατσίνι
Storm approaches Acropolis hill in Athens, Friday, Nov. 17, 2017. Greece's fire department says two more people have been reported missing from deadly flash flooding west of Athens that has killed at least 16 people. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Έντονη είναι η βροχόπτωση και η χαλαζόπτωση στις περιοχές του Πειραιά και ειδικά στο Κερατσίνι και το Πέραμα που πλήττονται από σφοδρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση-Τις 16 έχουν φτάσει οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στο Κερατσίνι-Πλημμύρισαν Γρ. Λαμπράκη και η Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας

Νέο σφοδρό κύμα της κακοκαιρίας πλήττει την Πρωτεύουσα αυτή την ώρα και ειδικά τις περιοχές γύρω από τον Πειραιά, όπως Πέραμα, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Κορυδαλλό, όπου υπάρχει έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 16 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από το Κερατσίνι ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο Κερατσίνι επί της Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορία από την Λ. Δημοκρατίας έως την Λ. Σχιστού, καθώς επίσης η οδός Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο γνωστό σημείο που πάντα πλημμυρίζει από την Πέτρου Ράλλη έως την Χαμοστέρνας.

Εξαιρετικά έντονη ήταν η βροχόπτωση από νωρίς το βράδυ, φτάνοντας τις 70 κλήσεις η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων κυριολεκτικά από διάφορες περιοχές της Αθήνας και της Αίγινας, ενώ υπήρξαν και αρκετές κλήσεις για περιστατικά για τα οποία δεν χρειάστηκε τελικά η Πυροσβεστική να προσφέρει τις υπηρεσίες της λόγω χαμηλής στάθμης των υδάτων.

Αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό των έξι ακόμα αγνοουμένων στην Μάνδρα, τριών οδηγών και δύο κυνηγών και ενός ακόμη ατόμου που τελευταία φορά είδαν στις καντίνες, ενώ ήδη ο τραγικός απολογισμός μετράει 16 νεκρούς από την κακοκαιρία.

Διακοπές στην κυκλοφορία στην περιοχή της Μάνδρας

Εξακολουθεί η διακοπή στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στο 39ο χλμ., της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στη περιοχή των Μεγάρων και στο ρεύμα προς Αθήνα, στο 35ο χλμ., της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στην περιοχή της Νέας Περάμου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στον κόμβο διυλιστηρίων και στο ρεύμα προς Νέα Πέραμο.

Επίσης, εξακολουθεί η διακοπή στην κυκλοφορία στον κόμβο Μάνδρας και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στο 4ο χλμ, της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, στη διασταύρωση Μάνδρας-Μαγούλας για τις οδούς προς Θήβα και στην οδό Στρατηγού Ρόκα, στο ύψος του σουπερμάρκετ «Γαλαξίας» και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα και στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών, στο ύψος της Οινόης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα.

Πρόσθετα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Έξοδο 1 της Αττικής Οδού και στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

(Φωτογραφία:AP/Thanassis Stavrakis)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα