Ο Ψωμιάδης, το κόμμα του Ζορό και οι αγρότες

Ο Ψωμιάδης, το κόμμα του Ζορό και οι αγρότες

Τη στήριξη στους αγρότες της κεντρικής Μακεδονίας θέλησε να δείξει ο πρώην περιφερειάρχης. Τι απάντησε σε παρευρισκόμενο που τον ταύτισε με τα πολιτικά κόμματα

Τη στήριξή του στους αγρότες της κεντρική Μακεδονία, που βρέθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι στο Λευκό Πύργο, εξέφρασε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ενδιαφέρον είχε στιχομυθία με διαμαρτυρόμενο αγρότη που του χρέωσε πως ταυτίστηκε με πολιτικά κόμματα, η οποία προκάλεσε την αντίδρασή του.

“Χωρίς πρωτογενή τομέα η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει και ο αγρότης πρέπει να είναι πρώτος στην ημερήσια διάταξη όλων των κυβερνήσεων” σχολίασε στο βίντεο του Thestival.gr, και απευθυνόμενος σε αγρότη που του χρέωσε ταύτιση με τα πολιτικά κόμματα είπε: “μη με μπερδεύεις με κόμματα, εγώ είμαι το κόμμα του Ζορό, εγώ τιμωρήθηκα γιατί δεν ανήκα σε κανένα κόμμα. Η φωνή μου είχε ξεπεράσει τις κομματικές γραμμές γι’ αυτό και τιμωρήθηκα”

Δείτε το βίντεο:

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απασχόλησε τη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα, καθώς πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση του Jumbo για τις Απόκριες. Μάλιστα η διαφήμιση προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς σε αυτή ακουγόταν η μουσική του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που οδήγησε την εταιρία στην τροποποίησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα