Ο Τσιάρτας επανέρχεται: ‘Η ανάρτησή μου για τη σημαία αφορούσε τις εθνικές επετείους’

Ο Τσιάρτας επανέρχεται: ‘Η ανάρτησή μου για τη σημαία αφορούσε τις εθνικές επετείους’
Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ξεκαθάριζε ποιοι κατά τη γνώμη του μπορούν να κρατούν την ελληνική σημαία

Μετά τη σωρεία αντιδράσεων που προκάλεσε  η ανάρτησή του για τη σημαία, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Bασίλης Τσιάρτας επανήλθε με νέο μήνυμά του στο Twitter προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για την τοποθέτησή του. 

«Για όσους δεν κατάλαβαν η τοποθέτησή μου αφορούσε τις Εθνικές Επετείους» έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Τσιάρτας, σχολιάζοντας όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τον 11χρονο Αμίρ από τον Αφγανιστάν, στον οποίο παρότι είχε κληρωθεί δεν του έδωσαν να κρατάει στην παρέλαση την ελληνική σημαία και λίγες μέρες αργότερα δέχτηκε τραμπουκική επίθεση στο σπίτι του, με πέτρες και μπουκάλια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε αναρτήσει στα social media την εξής τοποθέτηση: «Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. Αδιαπραγμάτευτο», προκαλώντας σάλο αντιδράσεων.

Το Σάββατο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε το 11χρονο προσφυγόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου και του έδωσε ως συμβολικό δώρο μία ελληνική σημαία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα