Οδηγός motocross έπεσε με την μηχανή του σε μεταλλευτικό πηγάδι στο Λαύριο

Άνδρες της ΕΜΑΚ ερευνούν χώρο για τον εντοπισμό αγνοουμένου κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου της Μάνδρας το Σάββατο 18 Νομεβρίου 2017. Οι νεκροί στην περιοχή φτάνουν πλέον τους 19 ενώ η αγωνία κορυφώνεται για τους αγνοούμενους. μετά από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική τις προηγούμενες μέρες.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Άνδρες της ΕΜΑΚ ερευνούν χώρο για τον εντοπισμό αγνοουμένου κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου της Μάνδρας το Σάββατο 18 Νομεβρίου 2017. Οι νεκροί στην περιοχή φτάνουν πλέον τους 19 ενώ η αγωνία κορυφώνεται για τους αγνοούμενους. μετά από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική τις προηγούμενες μέρες. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Στο σημείο αναμένεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για να κατέβει στο τεράστιο πηγάδι. Η μηχανή φαίνεται όμως ο νεαρός οδηγός δεν απαντά στα καλέσματα των πυροσβεστών

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος, στην Καμάριζα Λαυρίου κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων motocross. Ένας νεαρός μοτοσικλετιστής ξαφνικά έπεσε με την μηχανή του μέσα σε παλιό μεταλλευτικό πηγάδι βάθους 40 μέτρων.

Στο σημείο αναμένεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για να κατέβει στο τεράστιο πηγάδι. Η μηχανή φαίνεται όμως ο νεαρός οδηγός δεν απαντά στα καλέσματα των πυροσβεστών.

Σημειώνεται ότι η περιοχή είναι γεμάτη από παρόμοια παλιά και αρχαία ακόμα μεταλλευτικά πηγάδια με τεράστιο βάθος.

ADVERTISING

SHARE: