Οι αλλαγές στη στρατιωτική θητεία: Ποια τα νέα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών

ΝΑΥΠΛΙΟ- Τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Ε'  ΕΣΣΟ 2017, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου.
Η σημερινή ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τους νεοσύλλεκτους οι οποίοι έδωσαν τον όρκο του Έλληνα στρατιώτη και έτσι τώρα καλούνται να συνεχίσουν την υψηλή αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες και στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.
Πάρα πολλοί ήταν οι συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων από πολλές περιοχές της Ελλάδας για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή ορκωμοσίας στο Ναύπλιο.
Στην ορκωμοσία παρέστησαν οι Βουλευτές Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος ,ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος,ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης,ο αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών Χρήστος Πετσέλης,η Κατερίνα Μπόμπου εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Αργολίδας και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.(Eurokinissi)
ΝΑΥΠΛΙΟ- Τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Ε' ΕΣΣΟ 2017, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου. Η σημερινή ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τους νεοσύλλεκτους οι οποίοι έδωσαν τον όρκο του Έλληνα στρατιώτη και έτσι τώρα καλούνται να συνεχίσουν την υψηλή αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες και στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Πάρα πολλοί ήταν οι συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων από πολλές περιοχές της Ελλάδας για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή ορκωμοσίας στο Ναύπλιο. Στην ορκωμοσία παρέστησαν οι Βουλευτές Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος ,ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος,ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης,ο αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών Χρήστος Πετσέλης,η Κατερίνα Μπόμπου εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Αργολίδας και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.(Eurokinissi) EUROKINISSI

Πλέον, οι φαντάροι θα παρουσιάζονται στα ΣΥΠΟ τα οποία δημιουργούνται σε 23 περιοχές και θα αρχίσουν να λειτουργούν από την ΕΣΣΟ του Μαρτίου

Αλλάζει η διαδικασία της στρατιωτικής θητείας με την κατάργηση των κέντρων εκπαίδευσης όπως τα γνωρίζαμε και την αντικατάστασή τους από Σημεία Υποδοχής Οπλιτών.

Πλέον, οι φαντάροι θα παρουσιάζονται στα ΣΥΠΟ τα οποία δημιουργούνται σε 23 περιοχές και θα αρχίσουν να λειτουργούν από την ΕΣΣΟ του Μαρτίου. Τα ΣΥΠΟ θα βρίσκονται στις περιοχές όπου θα υπηρετούν και την θητεία τους οι στρατεύσιμοι. Οι νεοσύλλεκτοι θα παραμένουν σε αυτά για τρεις μέρες, προκειμένου να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και να προχωρήσουν σε παραλαβή ιματισμού.

Στη συνέχεια θα στέλνονται στις μονάδες όπου θα εκπαιδεύονται σε όπλα και ειδικότητα.

Τα 23 ΣΥΠΟ

Οι αλλαγές στη στρατιωτική θητεία: Ποια τα νέα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών
Οι αλλαγές στη στρατιωτική θητεία: Ποια τα νέα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών
Οι αλλαγές στη στρατιωτική θητεία: Ποια τα νέα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών

ADVERTISING

SHARE: