Οι δήθεν 'Γερμανοί τουρίστες' σήκωσαν τη σημαία του Γ' Ράιχ στην Ακρόπολη

Με φόντο την Ακρόπολη, σηκώνοντας τη σημαία του Ράιχ, απαθανατίστηκαν οι Γερμανοί νεοναζί της οργάνωσης Der Dritte Weg, οι "τουρίστες" κατά τη Χρυσή Αυγή (pics)

Αποκαλυπτήρια για τους Γερμανούς νεοναζί της οργάνωσης Der Dritte Weg, "τουρίστες" κατά την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι πριν λίγο καιρό είχαν έρθει στην Ελλάδα καλεσμένοι του ελληνικού ακροδεξιού κόμματος για την επέτειο των Ιμίων και είχαν πέσει θύματα ξυλοδαρμού στο Μοναστηράκι από Έλληνες αντιφασίστες.

Σε ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα τους, περιγράφουν αναλυτικά τα έργα και τις ημέρες τους στην Αθήνα, δημοσιεύοντας και τις ανάλογες φωτογραφίες. Σε κάποιες από αυτές έχουν απαθανατιστεί να σηκώνουν τη σημαία του Ράιχ με φόντο την Ακρόπολη.

Επισκέφτηκαν, επίσης, το γερμανικό στρατιωτικό νεκροταφείο Διονύσου-Ραπεντόζη, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το μουσείο της Ακρόπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το περιστατικό στο Μοναστηράκι, δίνουν τη δική τους εκδοχή, αναφέροντας ότι οι αντιφασίστες επιτέθηκαν σε άλλους Γερμανούς τουρίστες, και ότι κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας από αυτούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έλληνες αντιφασίστες ξυλοκόπησαν 12 Γερμανούς ακροδεξιούς στο Μοναστηράκι

ADVERTISING

SHARE: