Οι ”παπαροκάδες” εξομολόγησαν την κατηγορούμενη παπαδιά

Οι ”παπαροκάδες” εξομολόγησαν την κατηγορούμενη παπαδιά
Στα Δικαστήρια του Πύργου οδηγήθηκαν χθες οι φερόμενοι δράστες της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα, η 43χρονη παπαδιά και τον 41χρονος εραστή της, Παρασκευή 7 Σεπ. 2012. (EUROKINISSI/ilialive.gr) Eurokinissi

Οι γνωστοί παπαροκάδες πέρασαν το κατώφλι του κρατητηρίου Πύργου, μετά την επιθυμία της παπαδιάς να εξομολογηθεί (Vid)

Η 43χρονη παπαδιά, που κατηγορείται για το φόνο του 52χρονου ιερέα συζύγου της, εξομολογήθηκε μέσα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, από τους παπαροκάδες.

Ο π. Νεκτάριος επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας το απόγευμα της Δευτέρας, θέλοντας να ενημερωθεί αν η κρατούμενη ήθελε να τον συναντήσει κι αν κάτι τέτοιο επιτρεπόταν από τις Αρχές. Δέχθηκε θετική απάντηση για αυτό και το πρωί της Τρίτης πέρασε  με άλλους δύο μοναχούς το κατώφλι του κρατητηρίου.

Η εξομολόγηση κράτησε μόνο δέκα λεπτά και πραγματοποιήθηκε στον Πύργο, όπου κρατείται ακόμα η παπαδιά, καθώς στον Κορυδαλλό δεν υπάρχει ακόμα θέση.

Οι τρεις μοναχοί ήταν ο π. Νεκτάριος Μουλασιώτης και οι συνεργάτες του από την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος, περιοχή που λειτουργούσε ο 52χρονος ιερέας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρονται να ρώτησαν την παπαδιά γιατί έφτασε στην πράξη του εγκλήματος, χωρίς να λάβουν άμεση απάντηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο κατά την έξοδό τους από το κρατητήριο, δεν απάντησαν σε καμία από τις ερωτήσεις που τους τέθηκαν, κρατώντας το περιεχόμενο της εξομολόγησης, που πραγματοποιήθηκε εντός του κελιού, μυστικό.

Πηγή: ilialive

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα