Οι πόλεις με τις ομορφότερες παραλίες

Οι πόλεις με τις ομορφότερες παραλίες

Οι μαγευτικές ακτές δεν είναι προνόμιο μόνο των εξωτικών προορισμών. Δείτε ποιες μεγαλουπόλεις έχουν καταπληκτικές παραλίες, έτοιμες να σας υποδεχτούν.

Ποιος δεν θα ήθελε να ζει σε μια πόλη όπου αμέσως μετά τη δουλειά να μπορεί να ρίξει μια βουτιά στη θάλασσα; Κάτι σαν μικρές δόσεις διακοπών χωρίς να αφήσεις το σπίτι σου.

Οι ταξιδιωτικοί συντάκτες του CNN ερεύνησαν και ξεχώρισαν τις καλύτερες «αστικές» παραλίες του κόσμου.

A boy plays with a soccer ball at Ipanema beach in Rio de Janeiro June 9, 2014. REUTERS/Jorge Silva (BRAZIL) - RTR3SY89 REUTERS

 

Ιπανέμα, Ρίο ντε Τζανέιρο

Πάνω από 1,5 χλμ μήκος και 90 μέτρα πλάτος για τη διασημότερη αμμώδη παραλία του κόσμου. Εδώ μαζεύεται το πλήθος των ντόπιων και των τουριστών για να απολαύσει τον ήλιο και την αύρα του Ατλαντικού, ενώ τα βράδια η ακτή γίνεται το κέντρο του clubbing της πόλης.

 

Bondi Beach, Σίδνεϊ

Εξαιρετικά δημοφιλής και σχεδόν πάντα γεμάτη τα καλοκαίρια, έχει πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά, φανατικούς surfers και δεκάδες εστιατόρια για κάθε γούστο.

 

Waikiki, Χονολούλου

Η αγαπημένη παραλία της πάλαι ποτέ βασιλικής οικογένειας της Χαβάης είναι σήμερα ο Νο1 προορισμός των επισκεπτών της πρωτεύουσας και το σήμα κατατεθέν κάθε ταινίας που γυρίζεται εδώ. Υπέροχα, ρηχά και ασφαλή νερά, ο Ειρηνικός Ωκεανός στα καλύτερά του.

Δείτε τις υπόλοιπες εδώ

 

(Πηγή: Fortunegreece.com)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα