Ομαλά διεξάγεται η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου

Ομαλά διεξάγεται η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου

Από τα ξημερώματα έως τις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής 24.000 οχήματα πέρασαν από τα Διόδια Ελευσίνας και 14.300 από τις Αφίδνες

Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου έως το μεσημέρι της Παρασκευής στις εξόδους και των δύο Εθνικών Οδών Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου.

Ενδεικτικά, από τα ξημερώματα έως τις 14.00 το μεσημέρι στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου από τα Διόδια Ελευσίνας πέρασαν 24.000 οχήματα και στην έξοδο της Αθηνών-Λαμίας από τα Διόδια Αφιδνών 14.300 οχήματα.

Κορύφωση αναμένει η Τροχαία σαφώς αργά το απόγευμα και αύριο το πρωί, ενώ υπενθυμίζεται πως ισχύουν τα μέτρα για απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στις εξόδους των Εθνικών Οδών από τις 4 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, για αύριο Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, ενώ περιπολικά της Τροχαίας βρίσκονται κατά μήκος ολόκληρου του Εθνικού Οδικού Δικτύου.

Αντίστοιχα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών θα ισχύσουν την Δευτέρα και την Τρίτη για τυχόν κύμα επιστροφής στο ρεύματα εισόδου αυτή την φορά και από τις 16.00 το απόγευμα έως τις 23.00 το βράδυ.

Αυξημένη αλλά ομαλή είναι η κίνηση των οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους Κορίνθου - Πατρών και Αντίρριου – Ιωαννίνων και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας – Σπάρτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με βροχές και χαλάζι φεύγουν οι εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου

Εγκαταλείπουν την Αθήνα οι εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου

ADVERTISING

SHARE: