Ομαλοποιείται η κίνηση στις εισόδους της Αθήνας – Ουρές στα Μάλγαρα

Ομαλοποιείται η κίνηση στις εισόδους της Αθήνας – Ουρές στα Μάλγαρα
Επιστροφή εκδρομέων Eurokinissi

Η τροχαία υπενθυμίζει στους οδηγούς να τηρούν τον ΚΟΚ και να μην κινούνται στη ΛΕΑ - Ανοίγουν τις μπάρες κατά διαστήματα στα διόδια των Μαλγάρων

Με αργούς ρυθμούς πραγματοποιείται μέχρι και αυτή την ώρα η επιστροφή των Αθηναίων που είχαν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα για τις εορτές του Πάσχα.

Σύμφωνα με το κέντρο της Τροχαίας, δεν υπάρχει ακινητοποίηση, αλλά τα οχήματα κινούνται με αργούς ρυθμούς, και στους δύο βασικούς άξονες Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου με τάση ομαλοποίησης. Από τους δύο αυτοκινητόδρομους έχουν εισέλθει στην πρωτεύουσα 95.000 αυτοκίνητα.

Ουρές στα διόδια των Μαλγάρων

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των αυτοκινήτων στις εισόδους της Θεσσαλονίκης, λόγω της μαζικής επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, κυρίως όσων εργάζονται από αύριο.

Μέχρι τις 19:00 τα αυτοκίνητα που πέρασαν από όλες τις εισόδους είχαν ξεπεράσει τις 57.000 και ο αριθμός τους διαρκώς αυξάνεται.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα από τη Χαλκιδική προς τη Θεσσαλονίκη, ενώ τα πιο σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται στα διόδια των Μαλγάρων, στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Τα νεύρα των οδηγών δοκιμάζονται και οι υπεύθυνοι των διοδίων ανεβάζουν κατά διαστήματα τις μπάρες και επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων, ώστε να υπάρχει αποσυμφόρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα