'Ορφανός' ταξιδιωτικός σάκος γεμάτος κοκαΐνη και κάνναβη έξω από ταξιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία από περαστικό που ανακάλυψε την τσάντα χθες το μεσημέρι έξω από ταξιδιωτικό γραφείο επί της οδού Αρτάκης, στη Νέα Σμύρνη

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών για έναν «ορφανό» ταξιδιωτικό σάκο γεμάτο ναρκωτικά και συγκεκριμένα, με μεγάλες ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης που βρέθηκε παρατημένος έξω από ταξιδιωτικό γραφείο, επί της οδού Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη.

Τον σάκο εντόπισε ένας περαστικός χθες μισή ώρα μετά τις 12 το μεσημέρι, που ειδοποίησε την Αστυνομία και στη συνέχεια κλήθηκε κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών, που την παρέλαβε και διερευνά ποιος άφησε τον σάκο εκεί και με ποιο σκοπό.

Ο σάκος έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για την λήψη τυχόν γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις Αρχές στα ίχνη των κατόχων της τσάντας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία

ADVERTISING

SHARE: