Παχατουρίδης για 'φωτογραφική' προκήρυξη: Τη Δευτέρα καταφεύγω στον εισαγγελέα

Συνέντευξη τύπου για τις δράσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων 8 δήμων της Αττικής, παρουσία των 8 δημάρχων (Αθηναίων, Περιστερίου, Καλλιθέας, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Καισαριανής, Νέας Ιωνίας, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας), την Τρίτη 23 Μαΐου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνέντευξη τύπου για τις δράσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων 8 δήμων της Αττικής, παρουσία των 8 δημάρχων (Αθηναίων, Περιστερίου, Καλλιθέας, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Καισαριανής, Νέας Ιωνίας, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας), την Τρίτη 23 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχει πάρει η υπόθεση του μηνύματος σε προκήρυξη διαγωνισμού του Δήμου Περιστερίου. Προσφυγή στη δικαιοσύνη προαναγγέλει ο Παχατουρίδης, που κάνει λόγο για προβοκάτσια

Συνέχεια στο θέμα με το 'ραβασάκι' σε προκήρυξη του Δήμου Περιστερίου, που άφηνε υπόνοιες για φωτογραφικό διαγωνισμό, δίνει ο Δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Παχατουρίδης. Μετά την πρώτη του αντίδραση την Παρασκευή, όπου έκανε λόγο για προβοκάτσια, προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Περιστερίου:

«Τη Δευτέρα το πρωί καταφεύγω στον Εισαγγελέα για να λάμψει η αλήθεια. Ο Εισαγγελέας και η Δικαιοσύνη τους οποίους εμπιστευόμαστε θα ρίξουν άπλετο φως παντού. Όποιος έχει φταίξει, να πληρώσει παραδειγματικά. Παράλληλα, διέταξα και την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ). Κανένας δεν μπορεί να παίξει με την εντιμότητα και την ιστορία μας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Όσοι έσπευσαν άκριτα και υστερόβουλα να κατηγορήσουν το Δήμαρχο και τη Διοίκηση θα διαψευστούν γρήγορα. Η επιχειρούμενη κομματικοποίηση είναι πολύ αστεία και δεν μας αφορά»

Θυμίζουμε πως στην προκήρυξη που ανέβηκε στη Διαύγεια, υπήρχε φράση εντός παρενθέσεων που ανέφερε: "Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το". Το αρχείο φυσικά κατέβηκε και στο Δήμο κάνουν λόγο για επιχείρηση προβοκάτσιας.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα:

Παχατουρίδης για 'φωτογραφική' προκήρυξη: Τη Δευτέρα καταφεύγω στον εισαγγελέα

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη:

else

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οργισμένος ο Παχατουρίδης για την προκήρυξη: 'Θα πέσουν καμπάνες'

Κατέβηκε η προκήρυξη του Δ. Περιστερίου από τη 'Διαύγεια' - Προβοκάτσια καταγγέλλει η δημοτική αρχή

Η 'αμαρτωλή' σημείωση σε προκήρυξη διαγωνισμού που εκθέτει το Δήμο Περιστερίου

ADVERTISING

SHARE: