Παλλήνη: Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς

ΑΘΗΝΑ-Διαμαρτυρία άτομα με αναπηρία στο υπ. εργασίας και πορεία προς το Ζάππειο.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Διαμαρτυρία άτομα με αναπηρία στο υπ. εργασίας και πορεία προς το Ζάππειο.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Οι έξι πιθανόν Ρομά εισήλθαν σε εταιρεία γερανών στην Παλλήνη και αφαίρεσαν ένα φορτηγάκι –Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι που το φορτηγάκι προσέκρουσε σε ένα δέντρο

Κλοπή, καταδίωξη, ακόμα και ανταλλαγή πυροβολισμών συνθέτουν την εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν τα μεσάνυχτα σε Παλλήνη και Γέρακα. Έξι άγνωστοι δράστες, πιθανόν Ρομά, εισήλθαν σε επιχείρηση γερανών, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Καβάλας στην Παλλήνη και αφαίρεσαν ένα φορτηγάκι, με το οποίο και διέφυγαν.

Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, τους αντιλήφθηκαν, τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, εκείνοι δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Κάποια στιγμή και ενώ πλέον είχαν φτάσει στην Παλλήνη, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό προσέκρουσε σε ένα δέντρο. Αμέσως, οι έξι δράστες κατέβηκαν από το όχημα και τράπηκαν σε φυγή τρέχοντας προς το διπλανό καταυλισμό των Ρομά.

Μόλις οι αστυνομικοί πλησίασαν, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους και οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απάντησαν με δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα.

Τελικά, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν πιθανόν εντός του καταυλισμού. Το κλεμμένο φορτηγάκι το μετέφερε η Αστυνομία στο Τμήμα Ασφαλείας Γέρακα και θα γίνει ανάλυση τυχόν αποτυπωμάτων ή γενετικού υλικού, μήπως τυχόν ταυτοποιηθούν έτσι οι δράστες.

ADVERTISING

SHARE: