Πανελλαδική συνάντηση αγροτών την Κυριακή στη Λάρισα

Πανεργατική απεργιακή συγκέντρωση στο δημαρχείο του Άργους, με τη συμμετοχή αγροτών με τρακτέρ, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
Πανεργατική απεργιακή συγκέντρωση στο δημαρχείο του Άργους, με τη συμμετοχή αγροτών με τρακτέρ, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους θα συζητήσουν αγρότες, παραγωγοί, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Πανελλαδική συνάντηση θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες το πρωί της Κυριακής στα Αμπελάκια του νομού Λάρισας, ώστε να οργανώσουν τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία συνεταιρισμών αγροτικών συλλόγων, ομάδες παραγωγών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων.

Στην ανακοίνωση τους, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως «ο τόπος της συνάντησης επιλέχθηκε σημειολογικά, στο μέρος όπου γεννήθηκε το συνεταιρίζεσθαι στη χώρα μας, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα».

Σχετικά με τον σχεδιασμό των κινητοποιήσεων, αλλά και τον λόγο της συνάντησης, οι αγρότες αναφέρουν: «Στη συγκεκριμένη συνάντηση, πέραν των παραδοσιακών μορφών αντίδρασης και αγώνα πρέπει να δημιουργηθεί ενιαίο μέτωπο και με τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες. Να στείλουμε αιτήματα που αφορούν πλέον την επιβίωση μας, στην κυβέρνηση και στα κόμματα, απευθυνόμενοι και στην κοινωνία των πολιτών για να γνωρίζουν το τι αντιμετωπίζουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγρότες

ADVERTISING

SHARE: