Παντελίδης: Μυστήριο με σημείωμα που βρέθηκε στο σημείο που σκοτώθηκε

Παντελίδης: Μυστήριο με σημείωμα που βρέθηκε στο σημείο που σκοτώθηκε

Πολλά ερωτήματα προκαλεί ένα περίεργο σημείωμα που βρήκε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Την παρέμβαση των αρχών ζητά η μητέρα του

Ερωτήματα και συζητήσεις έχε δημιουργήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μυστηριώδες σημείωμα που ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος.

Όπως υποστηρίζει ο αδερφός του, το εν λόγω σημείωμα βρέθηκε στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος, κάποιος το άφησε εκεί στο εικονοστάσι.

“Τι έγινε στην Αγία Τριάδα μέχρι το parking του αεροδρομίου στις 8 παρά τέταρτο; Μυρσίνη γιατί είπες ψέματα ενώ στον Ευαγγελισμό έλεγες ”Μας σκότωσε η μ@@@κισμένη”’; Φοβάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου και έτσι σε έχει δεμένη! Αθηνά ξύπνα. Στον εκβιαστών αυτοί που κλέβαν παράνομα τον χαζό και στα κανάλια αυτές. Αλλιώς ο Παντελής θα σκοτωθεί 2η φορά”, γράφει χαρακτηριστικά το σημείωμα που βρήκε ο αδελφός του τραγουδιστή.

Το εν λόγω σημείωμα αφήνει υπαινιγμούς ότι πριν το τροχαίο προηγήθηκε περιστατικό το οποίο συνέβη στη διαδρομή από την Αγία Τριάδα ως το πάρκινγκ του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού και φέρει την 30χρονη Μίνα Αρναούτη να είπε ψέματα σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου.

Μάλιστα, την παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών για το σημείωμα που βρέθηκε, ζητά η μητέρα του, Αθηνά, με ανάρτησή της στο facebook. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα