Παρέμβαση στο Εφετείο για τον 29χρονο με τα τρομοδέματα

Παρέμβαση στο Εφετείο για τον 29χρονο με τα τρομοδέματα
Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτηττή, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρούν το πτώμα του παιδιού. Τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα . Έπεσαν τρείς πυροβολισμο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ομάδα αλληλεγγύης πέταξε τρικάκια στο γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση

Παρέμβαση στον έβδομο όροφο του Εφετείου Αθηνών, όπου βρίσκεται το γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή Ε. Νικόπουλου, πραγματοποίησε σήμερα ομάδα αλληλεγγύης στον 29χρονο συλληφθέντα για την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.

Όπως αναφέρεται σε κείμενο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα indymedia η κίνηση αυτή έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον «αναρχικό αιχμάλωτο» και κατά τη διάρκεια αυτής φωνάχτηκαν συνθήματα, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος κρίθηκε την Παρασκευή προσωρινά κρατούμενος και για τη δεύτερη δικογραφία σε βάρος του.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως μετέφερε τα αντικείμενα γιατί “ήθελε να απεμπλακεί από αυτά”.

Μάλιστα, μετά την απόφαση της προφυλάκισης με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης, δήλωσε ότι σκοπεύει να προσφύγει κατά της συγκεκριμένης κράτησης. Κι αυτό γιατί στην ουσία αυτή η υπόθεση είναι ίδια με εκείνη των τρομοδεμάτων, για την οποία ο 29χρονος έχει επίσης προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με το συνήγορο, ο εντολέας του γνώριζε για τις πλαστές ταυτότητες και ήθελε να τις πετάξει, ενώ αρνείται και την κατηγορία ότι έστειλε εκείνος τα βομβοδέματα που αφορούν σε άλλη δικογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα