Πατέρας 32χρονης: Την ώρα της δολοφονίας περνούσα τυχαία από το νεκροταφείο

Πατέρας 32χρονης: Την ώρα της δολοφονίας περνούσα τυχαία από το νεκροταφείο

Ο πατέρας της 32χρονης είναι επαγγελματίας οδηγός ταξί και όπως είπε, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο την ώρα του φονικού

Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές την Τετάρτη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, αποκάλυψε πως το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 30- 35 ετών, τον οποίο πήγε στο λόφο Σκουζέ.

Οι αποκαλύψεις του έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Epsilon, ενώ ο ίδιος ακόμη δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως δούλευε στο ταξί και είχε πάρει κούρσα από το Κολωνάκι για το Μαρούσι. Επέλεξε εκείνη τη διαδρομή γιατί είχε κίνηση η Κηφισίας, ενώ πρόσθεσε ότι πιθανόν να τον έχουν καταγράψει και οι κάμερες που βρίσκονται στο σημείο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Εγώ, εκείνη την ώρα ανέβαινα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά. Η τύχη μου η »μαύρη» με έβαλε να περάσω τυχαία έξω από το Νεκροταφείο και να πάρω, μάλιστα, έξω από το Β’ Νεκροταφείο πελάτη. Εγώ δούλευα ταξί και είχα μια Κύπρια. Την πήρα από το Κολωνάκι και την ανέβασα στο Μαρούσι. Φεύγω, αλλά, επειδή είχε κίνηση η Κηφισίας, φεύγω από Ολυμπιακό Στάδιο, Σπύρου Λούη και κατεβαίνω στον Περισσό. Εκεί, κατέβηκα και έξω από το νεκροταφείο, πήρα έναν άντρα από την πόρτα του νεκροταφείου, περίπου 30 με 35 ετών, και τον πήγα στο Λόφο Σκουζέ, την ώρα που δεν γνώριζα ότι έψαχναν τους δολοφόνους του παιδιού μου. Μπορούν να με δουν και από τις κάμερες. Εγώ ήμουν εκεί, γύρω στις 18:30, σίγουρα, όταν είχαν κλείσει οι γραμμές του τρένου”.

Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, επρόκειτο να καταθέσει σήμερα στην Αστυνομία, ωστόσο όπως είπε, “μάλλον θα κατατέθω αύριο, είμαι χάλια ψυχολογικά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα