Παθολογικά τα αίτια θανάτου του 48χρονου στον Πειραιά

Το κρουαζιερόπλοιο "Island Princess" που διάσωσε τους 117 μετανάστες στα ανοικτά της Ζακύνθου, στο λιμάνι του Κατάκολου Ηλείας την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015.
(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
Το κρουαζιερόπλοιο "Island Princess" που διάσωσε τους 117 μετανάστες στα ανοικτά της Ζακύνθου, στο λιμάνι του Κατάκολου Ηλείας την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015. (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ) EUROKINISSI

Καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια διαπίστωσε ο ιατροδικαστής και πνευμονική εμβολή. Το αίμα στο πρόσωπο δικαιολογείται από τα αίτια θανάτου του που επήλθε ενδεχομένως κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης

Δεν ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας αλλά οφείλεται σε παθολογικά αίτια τελικά, ο θάνατος του 48χρονου υπαλλήλου στον Δήμο Πειραιά, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, επί της οδού Αλκιβιάδου 208 στον Πειραιά.

Τελευταία φορά που είχε δώσει σημεία ζωής ήταν το περασμένο Σάββατο που είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με συναδέλφους του, όμως έκτοτε καμία επικοινωνία.

Μία συνάδελφός του ανησύχησε για εκείνον και καθώς ζούσε μόνος του, ενημέρωσε την Αστυνομία, πήγαν στο σημείο με κλειδαρά, όπου η πόρτα ήταν απαραβίαστη και όταν εισήλθαν στο διαμέρισμα του, τον εντόπισαν γυμνό και νεκρό, πεσμένο μπρούμυτα πάνω σε κάτι μαξιλάρια στο σαλόνι, ενώ το πρόσωπό του είχε αίμα που έβγαινε από την μύτη και το στόμα. Το σπίτι δεν εμφάνιζε σημεία έρευνας.

Αν και αρχικά, υπήρχε η υποψία εγκληματικής ενέργειας, κατά την νεκροψία-νεκροτομή, που ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προέκυψε, πως ο 48χρονος έχασε την ζωή του από πνευμονική εμβολή, ως αποτέλεσμα καρδιοαναπνευστικής ανεπάρκειας που αντιμετώπιζε και το αίμα στο πρόσωπο δεν προήλθε από κακώσεις, αλλά από τα πτωματικά υγρά.

Ενδεχομένως να υπήρχε και δεύτερο άτομο μέσα στο σπίτι όταν έγινε αυτό και ο θάνατος να επήλθε κατά τη διάρκεια σεξουαλικής παρά φύση πράξης. Ο άγνωστος παρτενέρ ενδεχομένως τρόμαξε και εγκατέλειψε αβοήθητο τον 48χρονο, φεύγοντας από το διαμέρισμα αμέσως μετά το μοιραίο.

ADVERTISING

SHARE: