Πεδίον του Άρεως: Περισσότερες από 6.000 προσαγωγές και 230 συλλήψεις από την αρχή του χρόνου

Πεδίον του Άρεως: Περισσότερες από 6.000 προσαγωγές και 230 συλλήψεις από την αρχή του χρόνου
Το πεδίο του Άρεως Eurokinissi

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις της Αστυνομίας στο Πεδίον του Άρεως που ξεκίνησαν από την αρχή του χρόνου με χιλιάδες προσαγωγές και εκατοντάδες συλλήψεις και όπως προαναγγέλλουν οι Αρχές οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν.

Στο πλαίσιο του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του κέντρου Αθηνών, πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση από την αρχή του χρόνου έως σήμερα ειδικές αστυνομικές δράσεις στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως και περιμετρικά αυτού, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων αυτών και από τις αρχές του έτους έως σήμερα, προσήχθησαν 6.082 άτομα και συνελήφθησαν 231 άτομα εκ των οποίων, 114 για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, 22 για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, 10   για παράβαση του Νόμου περί όπλων, 7 για καταδικαστικές αποφάσεις, 5 για κλοπές-διαρρήξεις, 3 για ληστείες και 70 για διάφορα άλλα αδικήματα.

Κατασχέθηκαν 163  γραμμάρια κάνναβης, 125  γραμμάρια ηρωίνης, 1,5  γραμμάριο κοκαΐνης, 337 γραμμάρια μεθαδόνης σε υγρή μορφή, 15,5  γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 9,9  γραμμάρια shisa, 1.195 ναρκωτικά δισκία, 7 όπλα, 4 μαχαίρια και 710 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.   

Οι Αρχές προειδοποιούν ότι οι ειδικές αστυνομικές δράσεις στο Πεδίον του Άρεως και περιμετρικά αυτού θα συνεχισθούν με την ίδια συχνότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα