Περισσότερες από 60 κλήσεις δέχτηκε κατά τη νύχτα η Πυροσβεστική στην Αττική

Περισσότερες από 60 κλήσεις δέχτηκε κατά τη νύχτα η Πυροσβεστική στην Αττική
Σύννεφα (EUROKINISSI) Eurokinissi

Για αρκετές ώρες διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς και στην υπόγεια διέλευση της Γέφυρας Λιάσκου στην Ελευσίνα-Έως και 66 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική κυρίως από το κέντρο της Πρωτεύουσας και από περιοχές γύρω από αυτό-Προβλήματα και στην επαρχία-Τουλάχιστον 10 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική στην Λευκάδα

Σφοδρό ήταν το χτύπημα που δέχτηκε από την κακοκαιρία η Πρωτεύουσα, την νύχτα που πέρασε. Λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία για τουλάχιστον δύο ώρες στην οδό Πειραιώς από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Ομόνοια και από το ύψος οδού Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Πειραιά και λίγο πριν τις 10 το βράδυ αποκαταστάθηκε πλήρως.

Για αρκετές ώρες διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της υπόγειας διέλευσης στην Γέφυρα Λιάσκου, στην περιοχή της Ελευσίνας, η οποία αποκαταστάθηκε τα ξημερώματα.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε συνολικά 66 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από ισόγεια και υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων και κοπές δέντρων, κυρίως από το κέντρο της πόλης, την Καισαριανή και τον Βύρωνα, αλλά και από άλλες περιοχές όπως των Βορείων, των Δυτικών Προαστίων και στα Μεσόγεια.

Στην Αττική 11 συνεργεία της Πυροσβεστικής βρίσκονταν έξω και αντιμετώπισαν περίπου τα μισά περιστατικά στα οποία κλήθηκαν, αφού στα υπόλοιπα ήταν πολύ χαμηλή η στάθμη των υδάτων και δεν μπορούσαν να επέμβουν.

Ανάλογα προβλήματα με την κακοκαιρία παρουσιάστηκαν και στην επαρχία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε στην Λευκάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή Βασιλική, απ’ όπου η Πυροσβεστική δέχτηκε τουλάχιστον 10 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα