Πόλη για γερά νεύρα η Αθήνα: Κλειστή η Β.Σοφίας- Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ

ΑΘΗΝΑ-ΜΠΟΤΙΛΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ// ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΜΠΟΤΙΛΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ// ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Πρωτεύουσα από τους μεταλλωρύχους και τη στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Στην κυκλοφορία μετά από αρκετή ώρα η Λεωφόρος Μεσογείων. Κλειστή η Β.Σοφίας από το Χίλτον έως το Σύνταγμα

Κυκλοφοριακό έμφραγμα έχει προκληθεί στο πλέον κρίσιμες οδικές αρτηρίες της Πρωτεύουσας από πλήθος μεταλλωρύχων που έχουν αποκλείσει την Λ. Μεσογείων από νωρίς το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η Λ. Μεσογείων από την συμβολή της με την Λ. Κατεχάκη έως την Μιχαλακοπούλου.

Ως άμεσο αποτέλεσμα, έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα, στην Λ. Κατεχάκη, στην Λ. Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, αφού συγκεντρώνει όλο τον όγκο της κίνησης από την Μεσογείων, η Μιχαλακοπούλου, επίσης και στα δύο ρεύματα. Εδώ και λίγη ώρα έχει ανοίξει η Μεσογείων, ωστόσο λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι έκλεισε η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος του Χίλτον και έως την πλατεία Συντάγματος με αποτέλεσμα το κυκλοφοριακό μπλακ άουτ να μεταφέρεται και στην καρδιά της πόλης.

Πολύ αυξημένη κίνηση επίσης παρουσιάζουν από νωρίς το πρωί η Λ. Κηφισού και στα δύο ρεύματα, η Λ. Συγγρού από το ύψος της Λαγουμιτζή στην άνοδο, η Λ. Ηλιουπόλεως, η παραλιακή και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Π. Φαλήρου και του Αλίμου και το λιμάνι του Πειραιά.

Παράλληλα, στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, σήμερα από τις 11:00 – 17:00, διαμαρτυρόμενοι για την "απαξίωση των συγκοινωνιών".

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στις 13:00 είχαν προγραμματίσει να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

ADVERTISING

SHARE: