Πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 18χρονης

Πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 18χρονης

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Παπανικολάου για την κατάσταση της 18χρονης που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και του συντρόφου της

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΓΝ «Γ. Παπανικολάου»  η 18χρονη  που τραυματίστηκε χθες στο πολύνεκρο τροχαίο στη συμβολή των οδών Μ. Ανδρονίκου και 3ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β’ ΜΕΘ) του Νοσοκομείου. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του το νοσοκομείο, γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στο θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα, παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.

Όσον αφορά τα θύματα του τροχαίου, ο 22χρονος διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και υπέκυψε στα τραύματα του. Οι δύο επιβαίνοντες (ηλικίας 55 και 28 ετών) που κατέληξαν στο τόπο του δυστυχήματος έχουν μεταφερθεί στο ΓΝ “Ο Άγιος Δημήτριος” και στο ΓΝ “Γ. Παπανικολάου” αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον οδηγό του ΙΧ με το οποίο έγινε η σύγκρουση νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου και αυτή τη στιγμή την υπόθεση έχουν επιληφθεί οι Αρχές.

Θυμίζουμε πως ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών επέβαινε σε Ι.Χ. Ξαφνικά, ο 67χρονος οδηγός χωρίς να ελέγξει φαίνεται πίσω για τυχόν ομόρροπα κινούμενα οχήματα, έκοψε απότομα αριστερά για να αλλάξει λωρίδα, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να καρφωθούν στο πλάι του αυτοκινήτου, δύο μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν συνολικά 4 άτομα.

ΠΗΓΗ THESTIVAL

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα