Πορεία του ΠΑΜΕ στον Πειραιά για την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό

Πορεία του ΠΑΜΕ στον Πειραιά για την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πασαλιμάνι του Πειραιά οργάνωσε το ΠΑΜΕ για τη ρύπανση του Σαρωνικού. Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017.(EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

"Δυστυχώς, αυτή είναι η ανάπτυξη η δική τους", δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας που έδωσε το παρών στη συγκέντρωση

«Η σημερινή κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, έχουν τεράστιες ευθύνες για τα πλωτά φέρετρα-σαπάκια, για το λαθρεμπόριο των καυσίμων, για την διαφθορά στα υπουργεία και τον κρατικό μηχανισμό, για την μόλυνση του περιβάλλοντος και την καταστροφή της ζωής των ανθρώπων, αλλά, δυστυχώς, αυτή είναι η ανάπτυξη η δική τους» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας σε μεγάλη συγκέντρωση στο Πασαλιμάνι.

H συγκέντρωση διοργανώθηκε από τα Εργατικά Κέντρα και σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, ενάντια στην καταστροφή που υπέστη ο Σαρωνικός εξ αιτίας του ναυαγίου του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

«Η δική μας ανάπτυξη βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση. Βάζει φρένο εξαλείφει όλα τα παραπάνω και ανοίγει δρόμο για την πλήρη ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα