Πόρισμα για δυστύχημα Παντελίδη: ‘Καθαρό’ το αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να φρενάρει

Πόρισμα για δυστύχημα Παντελίδη: ‘Καθαρό’ το αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να φρενάρει

Καμία βλάβη στο σύστημα πέδησης, επιτάχυνσης και ελαστικών δεν φαίνεται να προκύπτει από την πραγματογνωμοσύνη των ειδικών, που ορίστηκαν από την Τροχαία Ελληνικού για να εξετάσουν το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη

Επιβεβαιώνονται οι αρχικές εκτιμήσεις αξιωματικών της Τροχαίας από την πραγματογνωμοσύνη που έγινε στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, ότι όλα έγιναν αστραπιαία σε τέτοιο βαθμό, που δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει ο άτυχος οδηγός.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από την Τροχαία Ελληνικού και αφού έκαναν φύλλο και φτερό το πολυτελές αυτοκίνητο και σε συνεργασία με τεχνικούς της αντιπροσωπείας, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το αυτοκίνητο δεν εμφάνισε τεχνικές βλάβες στο σύστημα των φρένων, του γκαζιού, ή των ελαστικών του, με τρόπο μάλιστα που να μπορούσαν να προκαλέσουν το μοιραίο δυστύχημα.

Όλα δείχνουν, πως ο άτυχος οδηγός δεν πρόλαβε καν να πατήσει φρένο όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Πλέον, η Τροχαία αναμένει το πόρισμα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που ίσως να το έχει στη διάθεσή της, τις επόμενες περίπου δύο εβδομάδες, για να καταλήξουν σε ασφαλέστερα συμπεράσματα για την φυσική κατάσταση του οδηγού, τη χρονική στιγμή του δυστυχήματος και το αν οδηγούσε ή όχι υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το όχημα θα εξεταστεί και από πραγματογνώμονα που όρισε ως τεχνικό σύμβουλο και η οικογένεια του τραγουδιστή. Η 20χρονη συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη αναρρώνει στο σπίτι της πλέον, ενώ η 30χρονη συνεπιβάτης δίνει ακόμα τον δικό της δύσκολο αγώνα στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλεύεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα