Ποτίδαια: Νέα στοιχεία για το αλυσοδεμένο πτώμα

Ποτίδαια: Νέα στοιχεία για το αλυσοδεμένο πτώμα
Εκδήλωση για την επιστροφή του ιατρικού εξοπλισμού που εκλάπη από νοσοκομεία της χώρας μας και παραδόθηκε από τις κολομβιανές αρχές την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, από τις αστυνομικές αρχές. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Παραμορφωμένο ήταν το πρόσωπο του άνδρα, που βρέθηκε στο κανάλι της Ποτίδαιας

Παραμορφωμένο ήταν το πρόσωπο του άνδρα, ηλικίας περίπου 55 ετών, το πτώμα του οποίου βρέθηκε αλυσοδεμένο στο κανάλι της Ποτίδαιας.

 Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, ο θάνατος του άνδρα φέρεται να προήλθε από χτύπημα στο κεφάλι, ενώ η παραμόρφωσή του μπορεί να οφείλεται τόσο σε ενδεχόμενη κακοποίηση που υπέστη πριν τον θάνατό του, όσο και στην προχωρημένη σήψη στην οποία βρισκόταν κατά τον εντοπισμό του.

Η αλυσίδα με την οποία ήταν δεμένο το σώμα του αγνώστων λοιπών στοιχείων άνδρα ήταν μήκους 3 μέτρων, όχι ιδιαίτερα χοντρή και κλειδωμένη με λουκέτα. Αν και οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του άνδρα, φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής που πραγματοποιείται σήμερα.

Η ανακοίνωση του λιμενικού Ν. Μουδανίων που διενεργεί έρευνα:

«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, από την Άμεση Δράση, απογευματινές ώρες σήμερα, για τον εντοπισμό σορού ανδρός στη θαλάσσια περιοχή Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη της ανωτέρω σορού,  αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75m, κανονικής σωματικής διάπλασης και γκρίζας κόμης. Η σορός έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν περιτυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και όμορες Λιμενικές Αρχές, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, συνοδεία περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

Πηγή: seleo.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα