Πρώτα πέθανε η ηλικιωμένη και στη συνέχεια από τη συγκίνηση πέθανε και ο σύζυγός της

Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μία οικογενειακή τραγωδία είναι αυτό που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα των ηλικιωμένων στην Αργυρούπολη

Μία πραγματική οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου ζευγαριού, επί της οδού 25ης Μαρτίου 3, στην Αργυρούπολη. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η 79χρονη που έπασχε από αλτσχάιμερ βρέθηκε νεκρή πρώτα από τον σύζυγό της, στο υπόγειο, ημίγυμνη, και σε αθλία κατάσταση.

Φαίνεται πως ο 79χρονος προσπάθησε να φτάσει στο ισόγειο διαμέρισμά τους για να ειδοποιήσει, όμως από την έντονη συγκίνηση, έχασε και εκείνος τη ζωή του και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι, κάτι που δικαιολογεί το τραύμα που είχε στο φρύδι.

Ο γιος επί 3 ημέρες προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς του, όμως δεν σήκωνε κανείς το τηλέφωνο και έτσι αποφάσισε να πάει εκεί χθες το μεσημέρι. Όταν έφτασε εκεί, ανακάλυψε πως η πόρτα του ισόγειου διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και από μέσα κανείς δεν του απαντούσε.

Έτσι αποφάσισε να παραβιάσει το παράθυρο από την πίσω πλευρά και να εισέλθει εντός του διαμερίσματος. Πρώτα, ανακάλυψε νεκρό τον πατέρα και στη συνέχεια, ανακάλυψε ημίγυμνη και νεκρή την μητέρα του στο υπόγειο.

Σε κατάσταση σοκ, ο γιος των ηλικιωμένων κάλεσε την Αστυνομία. Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, πλην από αυτά του γιου, αλλά ούτε και σημάδια έρευνας, ενώ ούτε και τα θύματα έφεραν σημάδια που να οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αργυρούπολη: Πιθανόν από ατύχημα ο θάνατος του 79χρονου, από παθολογικά της συζύγου του

ADVERTISING

SHARE: