Προβλήματα και στην Κατερίνη από την κακοκαιρία

Προβλήματα και στην Κατερίνη από την κακοκαιρία
Καταστροφές από τις πλημμύρες στην παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας - Θήβας στη Νέα Πέραμο, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί μέχρι τώρα στην Κατερίνη που πλήττεται από την κακοκαιρία, 300 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία

Πλήττεται για δεύτερη ημέρα η Κεντρική Μακεδονία από την σφοδρή κακοκαιρία. Ήδη λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης, το Πυροσβεστικό Σώμα μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 300 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και μεταφορά ατόμων από οικίες και οχήματα σε ασφαλή σημεία.

Ανάμεσα στα άτομα που χρειάστηκε η Πυροσβεστική να επέμβει για να μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία ήταν και τρεις βοσκοί.

Από την Πυροσβεστική έχουν συγκροτηθεί 10 σωστικά συνεργεία με 25 πυροσβέστες και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, όλα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται ομαλά.

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τραίνων

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη βροχόπτωση στο Νομό Πιερίας, και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ Λιτόχωρου και Κατερίνης, θα υπάρξουν πιθανές καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τραίνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα