Σε αναμονή του πορίσματος για την τραγωδία στην Κρήτη

Σε αναμονή του πορίσματος για την τραγωδία στην Κρήτη

Απαντήσεις αναμένεται αν δώσει το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων και ο πατέρας της 20χρονης αν όλα πάνε καλά

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμο και να παραδοθεί στην Τροχαία ΒΟΑΚ το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για το τροχαίο δυστύχημα που  οδήγησε στον θάνατο τρεις νέους ανθρώπους και έξι ακόμη άτομα στο νοσοκομείο.

Για το πώς έχασε τη ζωή του ο άτυχος Χρήστος Στεφανάκης, η φίλη του Μαίρη Κωστίδη και η μητέρα της Δέσποινα Παναγιωτάκη, υπάρχουν οι εκτιμήσεις και τα δεδομένα που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, ενώ αναμένεται και το προϊόν της έρευνας από τους εμπειρογνώμονες. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι ο άτυχος οδηγός του οχήματος, δεν είχε αναπτύξει απαγορευτική ταχύτητα.

Ωστόσο, εικάζεται ότι ένας κακός χειρισμός, που όμως κανείς δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να τον αποδώσει κάπου, είχε το μοιραίο αποτέλεσμα της εισόδου του οχήματος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και της πλαγιομετωπικής σύγκρουσης των δύο αυτοκινήτων.

“Ίσως, εάν όλα πάνε καλά με τον πατέρα της 20χρονης, να μπορέσει να δώσει απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα” σχολίασε αστυνομική πηγή. Ο 48χρονος Νίκος Κωστίδης πάντως εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Στην αγκαλιά συγγενών της και με τη στήριξη ψυχολόγων εξακολουθεί να βρίσκεται η 15χρονη αδερφή της άτυχης κοπέλας από την Τήλο. Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού, το οποίο επίσης τραυματίστηκε δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Πηγή: patris.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα