Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη
ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ Ευρωκίνηση

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 30 άτομα, ενώ συνολικά οι δικογραφίες αφορούν 143 άτομα, μέλη δύο εγκληματικών οργανώσεων διακίνησης και εμπορίας κάνναβης, κοκαΐνης και ηρωίνης

Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Λάρισας βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία δύο 24ωρα σε Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη για την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών και συγκεκριμένα, κάνναβης, κοκαΐνης και ηρωίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής για την πρώτη συμμορία έχουν συλληφθεί 15 άτομα, εκ των οποίων 3 ηγετικά στελέχη της, ενώ η δικογραφία αφορά συνολικά 119 άτομα! Οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων προέρχονται από τη Λάρισα και εμπλέκονταν σε διακίνηση κάνναβης και κοκαΐνης, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης.

Τα εμπλεκόμενα άτομα, που δρούσαν τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, φέρονταν να τελούν υπό παρακολούθηση εδώ και τουλάχιστον 6 μήνες. Για τη δεύτερη συμμορία στον Βόλο έγιναν 17 συλλήψεις εκ των οποίων 3 ηγετικά στελέχη και στη δικογραφία περιλαμβάνονται 24 άτομα για διακίνηση ηρωίνης, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση των πολυπληθών αυτών εγκληματικών οργανώσεων αναμένονται αύριο, καθώς θα ακολουθήσει επίσημη και αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, από τους αξιωματικούς της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα