Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο

ΛΑΜΙΑ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΧΑΡΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Αυγούστου 2006 σε βιοτεχνία συσκευασίας μέσα στην πόλη της Λαμίας, καταστρέφοντας εντελώς ολόκληρη την μονάδα παραγωγής. Αμέσως έσπευσε στην περιοχή η πυροσβεστική υπηρεσία με πεζοπόρα τμήματα και με πυροσβεστικά οχήματα όπου κατόρθωσε να περιορίσει την πυρκαγιά 2 ώρες αργότερα.
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Φωτιά ξέσπασε σε σωρούς από ανακυκλώσιμα υλικά που βρίσκονται τοποθετημένα στο προαύλιο εργοστασίου ανακύκλωσης στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν σπεύσει και επιχειρούν σε πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 30 άντρες της Πυροσβεστικής με 14 οχήματα, ενώ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε σωρούς από ανακυκλώσιμα υλικά που είναι τοποθετημένα στο προαύλιο της επιχείρησης.

Εξαιτίας του υψηλού θερμικού φορτίου που προκαλούν τα υλικά αυτά, όπως χαρτικά και πλαστικά, η επιχείρηση κατάσβεσης είναι εξαιρετικά δύσκολη και αναμένεται να χρειαστούν ώρες για να τεθεί υπό έλεγχο, δίχως ωστόσο να εκτιμάται πως υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω επέκτασής της.

ADVERTISING

SHARE: