Σε λίγη ώρα λήστεψε δυο γυναίκες σε διαφορετικές περιοχές

Σε λίγη ώρα λήστεψε δυο γυναίκες σε διαφορετικές περιοχές

Αδίστακτος ληστής με θύματα ανυπεράσπιστες γυναίκες, ένας 39χρονος στην Κορινθία. Πώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του

Σαν αστραπή μετακινούνταν από τη μια περιοχή στην άλλη για να χτυπάει και να ληστεύει ανυπεράσπιστες γυναίκες, ένας 39χρονος κακοποιός που δρούσε στην Κορινθία! Μέσα σε λίγη ώρα, χτύπησε δυο φορές, πρώτα στην Κόρινθο και μετά στο Λουτράκι, αλλά τελικά βρέθηκε με χειροπέδες.

Αρχικά, ο δράστης επιτέθηκε σε μια 50χρονη Ελληνίδα στην Κόρινθο και, αφού την χτύπησε, άρπαξε την τσάντα της που δεν είχε μέσα χρήματα αλλά μόνο διάφορα έγγραφα και τράπηκε σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λήστεψε μια 77χρονη Σουηδέζα στο Λουτράκι και άρπαξε την τσάντα της με χρήματα, ένα κινητό και διάφορα έγγραφα και το έβαλε στα πόδια.

Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου που ερευνούσαν την πρώτη περίπτωση, ανακάλυψαν τα ίχνη του και τον εντόπισαν στην πόλη τους, όπου τον συνέλαβαν με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει χτυπήσει και άλλες φορές.

ADVERTISING

SHARE: