Σοκ στη Θήβα: 10χρονη βρήκε τον πατέρα της νεκρό σε λίμνη αίματος

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο 55χρονος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι του

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Μουρίκι Θηβών απ' την αυτοκτονία 55χρονου, τον οποίο βρήκε νεκρό, μέσα σε λίμνη αίματος η 10χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Permssapress ο άντρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα εξ’επαφής στην καρδιά του.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο της τραγωδίας οι αστυνομικοί βρήκαν τόσο το όπλο όσο και έναν κάλυκα.

Για την ώρα παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

ADVERTISING

SHARE: