Σοκ: Βρέθηκε κρεμασμένος σε πάρκο στο Ν. Κόσμο

Επιχείρηση της  Ελληνικής Αστυνομίας σε σπίτι που βρίσκεται στην οδό Ξάνθου στο Ελληνικό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017. 
Νωρίτερα, το πρωί η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε 29χρονο για την υπόθεση της αποστολής τρομοδεμάτων. Αποδέκτης ενός από αυτά ήταν και ο Λουκάς Παπαδήμος ο οποίος τραυματίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του τον περασμένο Μάιο.  
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε σπίτι που βρίσκεται στην οδό Ξάνθου στο Ελληνικό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017. Νωρίτερα, το πρωί η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε 29χρονο για την υπόθεση της αποστολής τρομοδεμάτων. Αποδέκτης ενός από αυτά ήταν και ο Λουκάς Παπαδήμος ο οποίος τραυματίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του τον περασμένο Μάιο. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο άντρας αγνώστων στοιχείων βρέθηκε από περαστικούς στο Πάρκο της Αγίας Φωτεινής

Αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα ενός κρεμασμένου άντρα ήρθαν περαστικοί από το Πάρκο της Αγίας Φωτεινής νωρίτερα το μεσημέρι, στην συμβολή της Λ. Βουλιαγμένης με το Πάρκο Αγίας Φωτεινής, στον Ν. Κόσμο.

Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε αστυνομία ενώ έρευνα γίνεται για να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του άντρα που όπως όλα δείχνουν διάλεξε με αυτό τον φρικτό τρόπο να αφαιρέσει την ίδια του την ζωή. Νεότερες πληροφορίες θέλουν τον άντρα να είναι τουρκικής υπηκοότητας.

ADVERTISING

SHARE: