Σοβαρό τροχαίο στο Κιλκίς: Μάχη για 30χρονη έγκυο και την 8χρονη κόρη της

Σοβαρό τροχαίο στο Κιλκίς: Μάχη για 30χρονη έγκυο και την 8χρονη κόρη της
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Η έγκυος μητέρα μαζί με την 8χρονη κόρη της έχουν μεταφερθεί εσπευσμένα από το Νοσοκομείο του Κιλκίς στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης με τους γιατρούς να δίνουν μάχη τόσο για την μητέρα και το αγέννητο παιδί της όσο και για να σώσουν το χέρι της 8χρονης κορούλας της που επίσης τραυματίστηκε βαριά.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο Κιλκίς που είχε σαν αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό μίας 30χρονης εγκύου και την 8χρονης κορούλας της.

Το περιστατικό συνέβη περίπου μισή ώρα μετά τις 11 το πρωί, επί της Επαρχιακής Οδού Άνω Ποταμιάς-Κιλκίς, όταν διθέσιο αυτοκίνητο μάρκας Smart, το οποίο οδηγούσε η 30χρονη και είχε ως συνοδηγό της, την 8χρονη κορούλα της, κάτω από εντελώς άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός δρόμου σε συστοιχία δέντρων.

Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία και η Πυροσβεστική και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Περαστικοί απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια το κοριτσάκι και στη συνέχεια, άντρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν την 30χρονη οδηγό.

Και τις δύο τις παρέλαβαν ασθενοφόρα και τις μετέφεραν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, ενώ από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η εκ νέου μεταφορά τους στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου η 30χρονη έγκυος μητέρα έχει διασωληνωθεί, όπως και η 8χρονη κόρη της.

Οι γιατροί δίνουν μάχη να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της νεαρής μητέρας, να σώσουν το έμβρυο και να σώσουν και το χέρι της 8χρονης που έχει υποστεί βαρύτατο τραυματισμό.

Έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα