Στα ίχνη των δραστών για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Ασπρόπυργο βρίσκονται οι Αρχές

Στα ίχνη των δραστών για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Ασπρόπυργο βρίσκονται οι Αρχές

Το νέο περιστατικό βίας στην περιοχή που εδώ και καιρό έχει πάρει καθημερινή μορφή έχει προβληματίσει έντονα την Ασφάλεια Αττικής αξιωματικοί της οποίας θεωρούν πως βρίσκονται κοντά στα ίχνη των δραστών

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στις Αρχές το νέο περιστατικό βίας σε βάρος Πακιστανών εργατών σε χωράφια στον Ασπρόπυργο, με έντονα ρατσιστικά στοιχεία.

Θύματα αυτή την φορά, δύο Πακιστανοί εργάτες, που σύμφωνα με την καταγγελία τους έπεσαν θύματα επίθεσης με σιδερογροθιές και μαχαίρια από 5 άτομα την ώρα που δούλευαν στα χωράφια.

Και οι δύο χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για νοσηλεία ενώ ειδικά ο ένας από αυτούς υπέστη βαρύτατους τραυματισμούς από την ανηλεή αυτή επίθεση.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας πήραν καταθέσεις από τα θύματα και πλέον πιστεύουν ότι είναι σε καλό δρόμο για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή.

Από την αστυνομία έχουν καταλήξει πως οι συχνές επιθέσεις σε βάρος Πακιστανών προέρχονται κυρίως από ομάδες ομογενών από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, γίνεται για τα μεροκάματα στα χωράφια και με σκοπό να εκδιωχθούν οι Πακιστανοί για να πάρουν εκείνοι τις δουλειές αυτές, ενώ έχει και έντονα ρατσιστικά κίνητρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα